Onze diensten:

Schildersbedrijf Vista is een bedrijf wat al sinds 2002 in Den Helder en omgeving bij particulieren en bedrijven met de meeste zorg en vakmanschap actief is.

Wilt u binnen- of buitenschilderwerk laten doen dan kunt u bij ons terecht. Zowel particulieren als bedrijven. Een schildersbedrijf waar resultaat en kwaliteit in de juiste verhouding staan tot uw financiŽle belang. De Vista Schilders gaan namelijk door totdat de kwaliteit bereikt is, een vakman waardig.

Voor al uw schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met U bekijken we wat gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud dat weggewerkt moet worden? Moeten er slechte verflagen afgekrabd worden? Is het schilderwerk eigenlijk houtrotvrij? Is de kit, stopverf of plamuur nog goed? Stuk voor stuk zaken waar een professionele schilder direct het antwoord op weet.

Maar ook voor de overige onderhoudszaken kunt U bij ons terecht. Indien u op de link portfolio klikt kunt u enkele voorbeelden van ons werk zien. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.